Boeken

Vergroot je zelfvertrouwen

vergroot je zelfvertrouwen

– in 5 stappen naar minder negatieve gedachten en een beter zelfbeeld

In vijf duidelijke stappen laat Christine Wilding in Vergroot je zelfvertrouwen zien dat je over je onzekerheid heen kunt komen en negatieve gedachten kunt leren tackelen. De beproefde methode die in dit boek wordt gebruikt is gebaseerd op cognitieve gedragstherapie en helpt je op weg naar een beter zelfbeeld en een gelukkiger leven.

Optimisme-Hoop-Veerkracht-Zelfvertrouwen

– helpt de lezer om effectiever om te gaan met stress, tegenslagen en uitdagingen.

Matthijs Steeneveld is psycholoog, trainer en coach bij het Bureau voor Positieve Psychologie. Met behulp van oefeningen en voorbeelden uit de praktijk kan de lezer in zijn boek werken aan het verstevigen van deze vier pijlers, zodat hij in moeilijke of stressvolle tijden beter overeind blijft.

Gezond zelfvertrouwen

– verbeter je zelfwaardering stap voor stap

Gezond zelfvertrouwen probeert je niet te overtuigen dat je geweldig bent, of dat je alles kunt bereiken als je het maar graag genoeg wilt. Dit boek gaat over het veranderen van de manier waarop je naar jezelf kijkt.

Meer Zelfvertrouwen

– overwin je onzekerheid en bereik wat je wil

In Meer zelfvertrouwen leer je stap voor stap hoe je je eigenwaarde kunt opkrikken, hoe je leert geloven in jezelf om je doelen te bereiken. Je krijgt oefeningen, tools en strategieën aangereikt, gebaseerd op recent wetenschappelijk onderzoek, om je onzekerheid te overwinnen, om je innerlijke criticus het zwijgen op te leggen, zodat je de dingen die je wilt doen, ook echt doet.

Mijn zelfvertrouwen

– praktische oefeningen voor meer zelfvertrouwen

Ontdek dat je alles al in huis hebt om zelfverzekerd te zijn. Het boek is handig ingedeeld met één thema per hoofdstuk. Na elk hoofdstuk volgt een praktische oefening waar je overdag mee aan de slag kunt. De resultaten van de oefeningen kun je opschrijven in het boek. Een onmisbaar boek voor alle jongeren die wel wat meer zelfvertrouwen kunnen gebruiken.